Despre Noi

 

Royal Trans SRL, companie infiintata in anul 2000,  are ca principal obiect de activitate transportul rutier intern si international.

Compania dispune de un parc auto compus din 50 autocamioane de diferite capacitati, dintre care 8 sunt dedicate transportului marfurilor apartinand companiei Philip Morris Trading Romania pe rutele interne, iar restul pentru satisfacerea cererii de transport a celorlalti client ai nostril: DVS Solutions, KLG Europe, Pigna Romania, Cumpana 1993,  Ahead Logistics, FM Romania, etc.

Valorile companiei noastre:

Promptitudinea, onestitatea, seriozitatea, implicarea

Acestea sunt elemente care ne caracterizează și ne sprijină în evoluția continuă și permanentă precum și în obținerea unor rezultate din ce în ce mai bune.

Competența

Pe o piață în continuă dezvoltare și schimbare, echipa noastră încearcă să furnizeze cele mai noi și utile soluții și servicii de transport, astfel încât să satisfacă nevoile clienților.

Simplitatea

Încercam în mod constant să reducem complexitatea și să simplificam lucrurile. Lucrăm în mod eficient și nu irosim resursele.

Calitatea

Calitatea superioară a serviciilor puse la dispoziție de compania noastră constituie elementul cel mai important ce stă la baza obținerii satisfacției clienților noștri.

Performanța

Încercăm să atingem un nivel cât mai înalt în tot ceea ce întreprindem. Pentru a obține performanță e nevoie de idei creative, atitudine vizionară, determinare în muncă, adaptabilitate, dar și grijă față de clienți.

Know-how

Încercăm în permanență să ne imbunătățim activitatea și cunoștințele în domeniu.

De asemenea dispunem de polite de asigurare pentru marfa cu valori cuprinse intre 250.000 si 1.800.000 de euro, in functie de cantitatea de marfa transportata.

Compania are 34 de salariti, acestia formand un colectiv tanar, dinamic serios, motivat de dorinta de a veni in intampinarea cerintelor clientului.

Consideram ca pe parcursul celor 12 ani de contract, derulat intre Royal Trans SRL si Philip Morris Trading, obligatiile contractuale au fost respectate si duse la indeplinire de catre ambele parti.